Sunreef

Sunreef 60

Sunreef 60 on monipuolinen luksutason katamaraani. Ylellinen varustelu ja laajan oleskelutilan panoraamanäkymä tarjoavat ainutlaatuisen purjehduskokemuksen. Sunreef seilaa talvet Bahamalla ja kesät Välimerellä. Puitteet on suunniteltu vastaamaan 14 henkilön tarpeita.
Helsinki Sea Charter - Sunreef 60 venevuokraus
Helsinki Sea Charter - Sunreef venevuokraus

Varustus

Sunreefin 36m² flybridgeltä löytyy mm. poreallas, grillausvarusteet ja runsaasti eri auringonotto pisteitä. Sisätilat on varusteltu hulppealla keittiöllä, josta pääsee suoraan etu- ja takaterasseille. Aluksen rungon sisältä paljastuu neljä ylellistä vierashuonetta ja suuri mestarisviitti omalla vaatehuoneella. Täydelliset puitteet lepäämiseen ja rentoutumiseen lomalla.

Tekniset tiedot

Pituus

18.3m

Leveys

10.8

Tilat

225 m²

Design

Sunreef Yachts

Kapasiteetti (HLÖ)

14

Nukkumapaikat

14

Tuotepaketit

Olemme räätälöineet suosituimmat tuotepakettimme sopiviksi kokonaisuuksiksi. Mikäli listalta ei löydy tarpeitanne vastaavaa tuotepakettia, niin toteutamme myös asiakkaiden toiveesta erinäisiä kokemuksia.

Luksusloma

Sunreefin seilatessa talvikauden Bahamalla ja kesät Välimerellä luo se täydelliset puitteet luksuslomalle upeassa ympäristössä. Tyypillinen vuokrausjakso on useammasta päivästä muutamaan viikkoon. Loman reitti ja aktiviteetit suunnitellaan aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.
Alk. 20 000€

Vapaavalintainen kokemus

Mikäli valmiit pakettimme eivät tunnu sopivan tarpeisiinne, niin toteutamme myös asiakkaiden toiveista erinäköisiä kokemuksia. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnittelemme teille täydellisen paketin. Veneen tämänhetkistä sijaintia voi myös tiedustella suoraan sähköpostitse tai varauslomakkeen kautta.
Alk. 10 000€

Etkö löytänyt sopivaa pakettia?
Ei hätää, ota yhteyttä tai valitse vapaavalintainen kokemus tuotepaketeista.

*Tuotepakettien alkaen hinnat eivät sisällä polttoaine-, ruoka- ja VIP-host kustannuksia.

Vuokraa Sunreef

Alla olevasta kalenterista voit tarkastella veneiden varaustilanteen. Vihreät päivät merkitsevät, että vene on vapaana. Valitse kalenterista päivä(t) tarpeidesi mukaan ja tee alustava varauspyyntö.