Riva

Iseo 27

Riva Iseo on todellinen veneiden jalokivi, josta huokuu italialainen käsityötaito. Nostalginen tyylikkyys sekä hienot yksityiskohdat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen päiväkruisailuun. Iseo soveltuu mainiosti juuri erikoistilaisuuksiin, kuten esimerkiksi häihin.
Venevuokraus helsinki Riva Iseo
Helsinki Sea Charter - Riva Iseo venevuokraus

Tyylikkäästi merellä

Klassinen Italialaiskaunottaren viimeistelty muotoilu ja tarkkaan valitut materiaalit tekee siitä ainutlaatuisen ja harvinaisen luksustason avoveneen. Tilat kuudelle hengelle tarjoaa unohtumattoman elämyksen Helsingin edustalla.

Tekniset tiedot

Pituus

8.2 m

Leveys

2.5 m

Nopeus

37 solmua

Kapteeni

Sisältyy

Kapasiteetti (hlö)

6

Vuosimalli

2018

Video

Tuotepaketit

Olemme räätälöineet suosituimmat tuotepakettimme sopiviksi kokonaisuuksiksi. Mikäli listalta ei löydy tarpeitanne vastaavaa tuotepakettia, niin toteutamme myös asiakkaiden toiveesta erinäisiä kokemuksia.

Päiväkruisailu

Riva 27 merellä

Mikä olisikaan parempi tapa viettää aurinkoista kesäpäivää, kun kruisailessa tällä Italialaiskaunottarella Helsingin edustalla? Auringonottoa ja fiilistelyä yhdessä kaveriporukan tai perheen kanssa. Rivalla voit tavoittaa jopa kaukaisimmat paikat Helsingin saaristossa. Max. 6 henkilöä.

Vapaavalintainen kokemus

Riva 27 rannalla

Toteutamme myös asiakkaiden toiveista erinäköisiä kokemuksia merellä. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnittelemme teille täydellisen paketin. Riva sopii mainiosti erikoistilaisuuksiin, kuten häihin tai muuhun ikimuistoiseen tilanteeseen.

Etkö löytänyt sopivaa pakettia?
Ei hätää, ota yhteyttä tai valitse vapaavalintainen kokemus tuotepaketeista.

Vuokraa Riva

Alla olevasta kalenterista voit valita päivä(t) tarpeidesi mukaan ja tehdä alustava varauspyynnön.