Delta

54 Carbon

Delta 54 Carbon on maailman ensimmäinen sarjatuotannon hiilikuituvene. Alus sopii mainiosti niin pidemmille matkoille kuin lyhyemmille päiväreissuille. Kaksi Volvon 800 hevosvoiman IPS -moottoria yhdistettynä ainutlaatuiseen veneen muotoiluun takaa 39 solmun huippunopeuden, mutta hyvin minimoidun polttoainekulutuksen.
Helsinki Sea Charter - Delta carbon venevuokraus
Helsinki Sea Charter - venevuokraus

Varustus

Deltan varusteet tarjoaa erinomaiset puitteet vaativaankin tarpeeseen. Vene on suunniteltu pienimpiä yksityiskohtia miettien, jonka sisätiloissa on täysin varusteltu keittiö ja runsaasti istumatilaa yhdistettynä skandinaaviseen designiin. Kannen alta löytyy kolme hyttiä, joihin kuuluu mm. omat kylpyhuoneet, äänentoisto, ilmastointi sekä lattialämmitys.

Tekniset tiedot

Pituus

60 jalkaa

Leveys

4.6

Nopeus

38-40

Kapteeni

Sisältyy

Kapasiteetti (hlö)

19 (sis. kapteenin)

Nukkumapaikat

6

Video

Tuotepaketit

Olemme räätälöineet suosituimmat tuotepakettimme sopiviksi kokonaisuuksiksi. Mikäli listalta ei löydy tarpeitanne vastaavaa tuotepakettia, niin toteutamme myös asiakkaiden toiveesta erilaisia kokemuksia esimerkiksi pidemmille aikajaksoille.

 Ota yhteyttä tästä!

Kevätkampanja

Vuokraa vene helsinki
Mikäli valmiit pakettimme eivät tunnu sopivan tarpeisiinne, niin toteutamme myös asiakkaiden toiveista erinäköisiä kokemuksia merellä. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin suunnittelemme teille täydellisen paketin.
Alk. 3200€ /3h

Illallinen merellä

Venevuokraus Helsinki
Ruokahalun herättävä veneily ilta-auringossa Helsingin edustalla ja laadukas illallinen merellisessä ympäristössä. Catering kumppanimme valmistelevat maukkaan illallisen kauden parhaista raaka-aineista toiveidenne mukaan.
Alk. 3500€

Viikkovuokra

Veneenvuokraus viikko helsinki sea charter
Delta sopii hienosti myös pidemmillä lomalle merellä. Veneen puitteet riittää isommallekin porukalle ja räätälöimme varustuksen asiakkaan tarpeiden mukaan, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.
Alk. 15000€ / vk

Yritystilaisuus

Venevuokraus helsinki yritystilaisuus
Miltä kuulostaisi yrityksenne vuosittainen kick off tai vieraiden tapaaminen uniikissa ympäristössä Helsingin edustalla? Tuotamme yritystilaisuuksia täysin tarpeidenne mukaan. Deltan varustus takaa ensiluokkaiset puitteet isommallekin ryhmälle.
Alk. 4000€ / pv

Etkö löytänyt sopivaa pakettia?
Ei hätää, ota yhteyttä tästä!

*Tuotepakettien hintaan lisätään ALV 10% sekä polttoainekulut. Lisäksi suosittelemme VIP-hostin käyttöä turvallisuuden ja tarjoilun sujuvoittamiseksi.

Vuokraa Delta

Alla olevasta kalenterista voit tarkastella veneiden varaustilanteen. Vihreät päivät merkitsevät, että vene on vapaana.  Valitse kalenterista päivä(t) tarpeidesi mukaan ja tee alustava varauspyyntö.   

Ps. Ota rohkeasti myös yhteyttä, mikäli jokin päivämäärä askarruttaa. Varauskalenterimme elää jatkuvasti.